Inschrijven

las_d_d14a70b1bfb4fe654ab0bf90.png

Vul onderstaand formulier in om je te laten uitnodigen op de eerstvolgende LETS-INSTAP. Op dit treffen krijg je meer uitleg over de werking van de TijdLETS. Al je resterende vragen krijgen dan een antwoord. Enkel via die "instap" kan je lid worden van onze TijdLETS. Gezien de vele aanmeldingen behandelen we steeds de eerste inschrijvingen en laten we niet meer dan ongeveer 8 mensen toe op een instap-moment. Sorry voor de wachttijd!

Voor meer uitleg of een antwoord op een simpel vraagje, begrip voor je laatste drempel, mee zoeken naar de eerste stappen, om eens een TijdLETS-bijeenkomst te verkennen of gewoon ineens mee te doen, kan je terecht op het contactformulier.

Wie meedoet betaalt jaarlijks 5 euro lidgeld als bijdrage in werkingskosten. Vergeet niet dat de hele stuurgroep werkt op vrijwillige basis, en er geen subsidies of inkomsten zijn buiten deze bijdragen. Als deelnemer krijg je een login op onze webtoepassing en je persoonlijke code.

Wat je nog moet weten: we aanvaarden enkel mensen woonachtig binnen de Antwerpse "fortengordel". Ben je daarbuiten woonachtig, dan moet je je wenden tot Pollekesland (LETS Antwerpen-Provincie). Zij hebben verschillende lokale deelwerkingen.

Het gsm of telefoonnummer is niet verplicht in te vullen in het formulier hieronder, maar het is bijzonder handig dat we hierover beschikken bij annulatie instapmoment.

Met het invullen van het inschrijvingsformulier verklaar je je akkoord met onze privacy policy dit je onder het formulier kan terugvinden.

Er wordt een aan te klikken validatielink naar je E-mailbox verstuurd.
Geef de code in die hieronder getoond wordt.
captcha
las_d_d14a70b1bfb4fe654ab0bf90.png

Privacyverklaring

Wat doet Lets Antwerpen Stad vzw met de gegevens die u invult in het inschrijvingsformulier?

We gebruiken uw gegevens om u uit te nodigen voor het volgend instapmoment. Indien nodig, contacteren we u om na te gaan of u in ons werkingsgebied woont. Daarom is het veld postcode verplicht.

We bewaren uw gegevens maximum 2 jaar lang. In die periode ontvangt u van ons uitnodigingen om deel te nemen aan een instapmomenten. Uitnodigingen krijgt u via e-mail, dit gegeven is verplicht.

We raden u aan een telefoonnummer in te vullen, voor het geval een instapmoment afgelast wordt, maar het is niet verplicht.

Indien u geen uitnodigingen meer wenst te krijgen, mag u dit steeds laten weten per e-mail. We schrappen u uit onze lijst.

We delen uw gegevens niet met anderen en versturen u evenmin reclame op vraag van anderen.

Versie: 14 febr 2023