Inschrijven

Als je alle info op onze site hebt doorgelezen weet je in principe genoeg. Daarna beslis je of LETS iets voor jou is of niet. Vul onderstaand formulier in om je te laten uitnodigen op de eerstvolgende LETS-INSTAP. Op dit treffen krijg je meer uitleg over de werking van LETS. Al je resterende vragen krijgen dan een antwoord. Enkel via die "instap" kan je lid worden van onze LETS-groep. Gezien de vele aanmeldingen behandelen we steeds de eerste inschrijvingen en laten we niet meer dan ongeveer 15 mensen toe op een instap-moment. Sorry voor de wachttijd! Kan je niet komen naar een instap-moment dan krijg je nog tweemaal een volgende uitnodiging.

Voor meer uitleg of een antwoord op een simpel vraagje, begrip voor je laatste drempel, mee zoeken naar de eerste stappen, om eens een LETS-bijeenkomst te verkennen of gewoon ineens mee te doen, kan je terecht op het e-mailadres van ons secretariaat.

Wie meedoet betaalt jaarlijks 8 euro lidgeld als bijdrage in werkingskosten. Vergeet niet dat de hele stuurgroep werkt op vrijwillige basis, en er geen subsidies of inkomsten zijn buiten deze bijdragen. Als deelnemer krijg je een login op onze webtoepassing en je persoonlijke code.

Wat je nog moet weten: we aanvaarden enkel mensen woonachtig binnen de Antwerpse "fortengordel". Ben je daarbuiten woonachtig, dan moet je je wenden tot Pollekesland (LETS Antwerpen-Provincie). Zij hebben verschillende lokale deelwerkingen.

Het gsm of telefoonnummer is niet verplicht in te vullen in het formulier hieronder, maar het is bijzonder handig dat we hierover beschikken bij annulatie instapmoment.

Typ de code die hieronder getoond wordt.

Code niet geladen.

Privacy Policy: geïnteresseerden instap

Wat doet Lets Antwerpen-Stad vzw met de gegevens die u invult in het inschrijvingsformulier?

We gebruiken uw gegevens om u uit te nodigen voor het volgend instapmoment. Indien nodig, contacteren we u om na te gaan of u in ons werkingsgebied woont. Daarom is het veld postcode verplicht.

We bewaren uw gegevens maximum 2 jaar lang. In die periode ontvangt u van ons 3 uitnodigingen om deel te nemen aan een instapavonden. Uitnodigingen krijgt u via e-mail, dit gegeven is verplicht.

We raden u aan een telefoonnummer in te vullen, voor het geval een instapmoment afgelast wordt, maar het is niet verplicht.

Indien u geen uitnodigingen meer wenst te krijgen, mag u dit steeds laten weten per e-mail. We schrappen u uit onze lijst.

We delen uw gegevens niet met anderen en versturen u evenmin reclame op vraag van anderen.

Contactgegevens Lets Antwerpen-Stad vzw:

lets.stad@antwerpen.be

Versie: 1 maart 2016


Terug naar de website.