Inschrijven

Welkom bij B.E.R.G., een maatstaf voor goederen en diensten

B.E.R.G., is een plek om je talenten naar buiten te brengen, klein of groot. Om samenwerkingen aan te gaan. Een netwerk, een bibliotheek van skills, goederen en diensten om op terug te vallen in de bijzondere tijd die komt. Met hoe meer we t doen hoe leuker het wordt. Het doel is, een geldvrije samenleving  met als tussenstap bergen als vrije bijdrage. Want we hebben allemaal zoveel te bieden en we weten dat niet altijd meteen van elkaar.

Wat B.E.R.G.? Een netwerk van SKILLS, DIENSTEN en GOEDEREN,  een plek om je TALENTEN te delen. Een manier om je WILDSTE DROMEN te verwezenlijken en zo samen die nieuwe wereld niet enkel te dromen maar ook concreet neer te zetten. Je kan elkaars tijd waarderen met B.E.R.G.  Met als uiteindelijk doel : een GELD VRIJE SAMENLEVING van onvoorwaardelijk geven waar we elkaar terug durven vertrouwen en met mekaar bouwen aan het nieuwe.

Hier kan je je account digitaal aanmaken. Daarna is het even afwachten tot je account goedgekeurd is. Daarna krijg je een paswoord, automatisch geregenereerd door het system. Dat kan je ten allen tijde zelf aanpassen.
Het zou fijn zijn als je je vraag en aanbod kan invullen, zodat de andere leden weten wat je aan te bieden hebt en waar je naar op zoek bent. Deze lijst van nieuw vraag en aanbod wordt 1 keer per week naar alle leden gemaild. Hopelijk krijg je snel reactie.

Wist je dat je deze software ook kan gebruiken op je gsm? Dat is makkelijk als je snel een transactie wil doen, zo vergeet je zeker niet je leverancier/helper te vergoeden.

B.E.R.G. is ontstaan uit het Ruilnetwerk HODB en is slechts een eenvoudig ruilsysteem.
  - Er is geen verzekering, dus het is je eigen verantwoordelijkheid als je gevaarlijk werk uitvoert of laat uitvoeren.
     Schat zelf in of er een gevaarlijke situatie kan ontstaan en uiteraard staat het je vrij om zelf een verzekering af te sluiten.
   - Er kunnen alleen leden toetreden die voorgedragen worden door een aangesloten lid. De groep groeit dus via mond aan mond reclame.
   - Als je je adres invult, verschijnt dit op de landkaart en zo kunnen andere leden je makkelijk vinden.

Heb je vragen? Stuur gerust een mail naar support.

Het B.E.R.G.TEAM

Er wordt een aan te klikken validatielink naar je E-mailbox verstuurd.
Typ de code die hieronder getoond wordt.

De gegevens van een account zullen nooit doorgegeven worden aan derden en zullen derhalve nooit gebruikt worden voor reclamedoeleinden.

De info die de leden geven mag alleen gebruikt worden binnen B.E.R.G.